DescàrreguesTRÍPTIC GUIA DE SERVEIS PARRÒQUIES DE FIGUERES 2016

Tríptic informatiu d’aquest any 2016 amb la Guia de Serveis de les parròquies de la ciutat i de les comunitats religioses, i els horaris de misses i de despatx parroquial. 

Descarregar tríptic aquí

DOCUMENT DELS BISBES DE CATALUNYA
EVANGELITZATS PER LA LITÚRGIA, ENVIATS A RENOVAR EL MÓN AMB MISERICÒRDIADocument en format WordBUTLLA DEL PAPA FRANCESC ANY MISERICÒRDIA 

Oferim en format ebook la Butlla d'indicció del Jubileu Extraordinari de la misericòrdia, amb data de l'11 d'abril de 2015
Butlla Misericòrdia en PDF
Butlla Misericòrdia en EPUB
Butlla Misericòrdia en MOBICATEQUESI DEL PAPA FRANCESC SOBRE LA FAMÍLIA

Oferim en diferents formats un ebook amb el recull de les audiències del Papa Francesc sobre la família en el període entre sínodes: el celebrat l'octubre de 2014 i el de l'octubre del 2015.ENCÍCLICA «LAUDATO SI'» DEL PAPA FRANCESC

El 18 de juny de 2015 es va fer pública l'encíclica «Laudato si'» del Papa Francesc sobre la cura de la casa de tots.

EXHORTACIÓ APOSTÒLICA "EVANGELII GAUDIUM"

Primera exhortació apostòlica del papa Francesc adreçada als bisbes, als preveres i diaques, a les persones consagrades i als fidels laics sobre l'anunci de l'evangeli en el món actual.ENCÍCLICA "LUMEN FIDEI"

Lumen fidei, la llum de la fe, és la primera encíclica del papa Francesc. Benet XVI va començar a escriure-la amb motiu de l'Any de la Fe. El papa Francesc l'ha firmat amb data 29 de juny després d'introduir-hi algunes aportacions.
DEVOCIONARI EN CATALÀ


Oferim un devocionari en Català amb un recull de les principals pregaries i devocions cristianes

ORDINARI DE LA MISSA EN CATALÀ


Oferim l'Ordinari de la Missa en Català de la Conferencia Episcopal Espanyola
Ordinari de la Missa en Català en PDF

PREGÀRIES PER NENS I NENES


Oferim una selecció de les principals pregaries per nens i nenes en català
Pregàries per nens i nenes en català en PDFCOMPENDI DEL CATECISME DE L'ESGLÉSIA CATÒLICA EN CATALÀ
Compendi Catecisme Església Catòlica en format PDF
Compendi Catecisme Església Catòlica en format WORD 
BÍBLIA DE MONTSERRAT
Versió original i notes pels Monjos de Montserrat

La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach. El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Oferim aquí la versió electrònica per a dispositius mòbils en format EPUB.CELEBRACIONS DOMINICALS EN ABSÈNCIA DE PREVERE
Document elaborat pel Bisbat de Sant Feliu de Llobregat on es donen les indicacions per presidir una celebració dominical en absència de prevere tant en català com en castellà, juntament amb unes petites catequesis per la formació dels celebrants.

Document en PDF

També teniu a la vostra disposició el llibre de Mossèn Josep Taberner i Gemma Curós, CELEBRAR EL DIUMENGE EN ESPERA DE PREVERE que podeu comprar online a través de la llibreria Claret  de Barcelona o per AMAZON . Us deixem a continuació una presentació del llibre feta pels propis autors: